Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke
  • Bijzondere corona initiatieven;
  • Organisaties die liefdadigheidswerk verrichten;
  • Organisaties waar men momenteel overuren draait om een bijdrage te leveren;
  • Lokale duurzaamheidsinitiatieven zoals het plastic vrij maken van het strand of andere openbare gelegenheden;
  • Schoonmaak thuis bij particulieren die in verband met hun bijdrage tijdens de corona crisis wel wat schoonmaakhulp kunnen gebruiken.
  • We kunnen niet schoonmaken in situaties waar het welzijn van medewerkers niet geborgd is en/of in strijd is met de RIVM-richtlijnen. Dit wordt beoordeeld door onze medewerkers;
  • Op projecten waar een andere schoonmaakdienstverlener al schoonmaakwerkzaamheden verricht;
  • We kunnen geen structurele schoonmaak verrichten. Dit initiatief is opgezet voor incidentele schoonmaak op plaatsen waar het ertoe doet;
  • De werkzaamheden vanuit dit initiatief zijn additioneel. Dat wil zeggen dat ze niet in de plaats komen van bestaande schoonmaakwerkzaamheden;
  • Dit initiatief is bedoeld om anderen te helpen. Nomineer dus niet jezelf maar een andere held die nu extra hulp kan gebruiken.

Je kunt het door jouw aangedragen initiatief doorgeven op www.schoonvooronzehelden.nl. Hier kun je de gegevens achterlaten van de locatie/de persoon welke je aandraagt en de reden waarom. Ook kun je hier je eigen gegevens achterlaten zodat we je kunnen informeren indien we je verzoek op locatie/bij persoon kunnen uitvoeren.

Nee, dat is niet zeker. Hoewel we beogen om zoveel mogelijk ingediende initiatieven te vervullen, moeten we per nominatie kijken naar de veiligheid en de operationele haalbaarheid ervan.

Als de door jouw aangedragen locatie/persoon door ons wordt uitgekozen, ontvang je hierover bericht per mail. Eventuele foto's of verhalen die zijn gemaakt tijdens de uitvoering van het werk, kun je ook terug zien op de website en de bijbehorende social media kanalen.

We nemen zoveel mogelijk onze eigen professionele materialen mee. Hiermee is de veiligheid van onze medewerkers geborgd en weten we zeker dat er geen schade ontstaat op locatie/bij persoon.

Dit is afhankelijk van het schoonmaakdoel en de mogelijkheden. Omwille van de veiligheid werken onze medewerkers zoveel mogelijk in duo's. Hierbij worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen. Onze professionals beoordelen hoeveel tijd er nodig is om het voorgedragen project schoon te maken.

Als het door jouw aangedragen initiatief gekozen wordt, nemen wij contact op met de door jou opgegeven contactpersoon. We stemmen dan met hem/haar af waar, wanneer en op welke wijze het schoonmaakwerk verricht zal worden. Dit is van belang ook omdat de criteria overal anders zijn. We laten weten dat jij degene bent die voor de nominatie heeft gezorgd en we zullen de genomineerde locatie/persoon vragen een klein contract te tekenen waaruit blijkt dat het werk belangeloos en kosteloos verricht wordt. Dit contract is onder andere van belang om onze medewerkers goed verzekerd aan het werk te laten gaan.

Het schoonmaakwerk wordt belangeloos door CSU en dus kosteloos voor de ontvanger verricht.

Onze medewerkers houden zich strikt aan de richtlijnen vanuit CSU en het RIVM. We laten onze mensen geen activiteiten uitvoeren die zij niet willen en/of mogen om (besmettings)gevaar te voorkomen. We doen er ook alles aan om hen te voorzien van de juiste materialen en onze medewerkers zijn verzekerd tijdens de uitvoering van het schoonmaakwerk. De medewerkers verschijnen in CSU kleding en vertonen op verzoek een ID.