Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Schoonmaakactie voor longarts en IC-arts in Nijmegen

Naast de schoonmaakactie in Odiliapeel gingen onze kanjers Bryanna en Marion vorige week voor 'Schoon voor onze Helden' op weg naar Nijmegen. Hier hielpen ze Marianne (longarts) en haar vriend (IC-arts). Beide werken ze dus in een bijzonder cruciale functie. Daarnaast hebben ze 3 kinderen, waarvoor ze thuisonderwijs moeten verzorgen. Het zijn dus uitdagende tijden voor hen! Schoonmaken schiet er dan wel eens bij in. De schoonmaakhulp die ze normaal hebben, kan in deze corona-tijd niet komen vanwege gezondheidsklachten. Wij zijn blij dat we wat extra hulp konden bieden in deze tijden.

Fred van Laar, projectmanager: "In Nijmegen aangekomen kwamen we bij een groot huis aan, wat in het verleden had gefungeerd als soort van 'Weeshuis'. Prachtig huis met veel ramen, en zeer vriendelijke huiseigenaren met hun kinderen. We hebben gezamenlijk met deze mensen de middag afgesloten in de tuin, met een lekker kopje koffie en een stroopwafel. Resultaat van ons werk was volledig naar tevredenheid, de ramen gewassen en gestofzuigd op 2 verdiepingen."

Ken jij iemand met een cruciaal beroep, of een belangrijke plek die gratis schoonmaakhulp juist nu goed kan gebruiken? Laat het ons weten via de button 'aandragen'.