Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Onze partners aan het woord

Met het initiatief ‘Schoon voor onze helden’ biedt CSU in samenwerking met diverse partners en klanten belangeloos additionele schoonmaakhulp aan op plekken waar het momenteel hard nodig is. Zoals bijvoorbeeld huisartsenposten, voedselbanken en daklozencentra, maar ook thuis bij mensen die in vitale sectoren werken.

We zijn blij hiervoor de krachten te bundelen met enthousiaste partners en zo samen ons steentje bij te kunnen dragen. Partners die zich hebben aangesloten bij het initiatief ‘Schoon voor onze helden’ zijn: 

  • RAI Amsterdam
  • Ajax
  • Johan Cruijff ArenA
  • Maastricht UMC+
  • Tergooi
  • Randstad
  • GVB
schoon voor onze helden CSU

Partner Tergooi: 

“We zijn steeds weer verrast hoe bedrijven ons ziekenhuis blij maken met leuke, gezonde of lekkere giften. Dat helpt ons echt in deze drukke tijd. Het idee van CSU is heel creatief. We kunnen ons heel goed voorstellen dat medewerkers na een drukke dag, in een schoongemaakte omgeving willen thuis komen. Dank CSU!”

schoon voor onze helden CSU

Partner Johan Cruijff ArenA:

“Als partners bundelen CSU en Johan Cruijff ArenA niet alleen de krachten op sportief vlak, maar ook op maatschappelijk vlak. We zijn er trots op om ons te verbinden aan het initiatief ‘Schoon voor onze helden’ om zo in deze zeer uitdagende tijden gezamenlijk van betekenis te kunnen zijn voor de maatschappij, de cruciale instellingen en alle mensen in vitale beroepen die nu nog meer dan ooit een prestatie van wereldformaat neerzetten.” 

schoon voor onze helden CSU

Partner Maastricht UMC+:

"Wij waarderen het enorm dat jullie, een bedrijfstak die ook in de frontlinie werkt, oog blijven houden voor anderen! Dank daarvoor!"