Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Nieuws

Schoonmaakactie Oosterhout

Deze week gingen 2 schoonmaaktoppers in plaats van de Efteling op weg naar Oosterhout. Joyce van Gent is huisarts in Oosterhout en heeft 3 kinderen. Zeker in deze tijd kan het schoonmaken er bij inschieten. Gelukkig voor Joyce kwam er me

Lees verder

Schoonmaakactie Leger des Heils in Den Haag

Vorige week gaven zes van onze schoonmaaktoppers een aantal gerenoveerde woningen in opdracht van het Leger des Heils in Den Haag een grondige schoonmaak. De bewoners zijn erg blij dat ze in een schoon huis terecht komen!  

Lees verder

Schoonmaakactie bij Carabic in Amsterdam-Zuidoost

Met 'Schoon voor onze Helden' helpen we mensen met cruciaal beroep, of een belangrijke plek die gratis schoonmaakhulp juist nu goed kan gebruiken. Vorige week waren we welkom bij Carabic in Amsterdam-Zuidoost.

Lees verder

Schoonmaakactie voor longarts en IC-arts in Nijmegen

Naast de schoonmaakactie in Odiliapeel gingen onze kanjers Bryanna en Marion vorige week voor 'Schoon voor onze Helden' op weg naar Nijmegen. Hier hielpen ze Marianne (longarts) en haar vriend (IC-arts). 

Lees verder

Schoonmaakactie bij oma Gonny in Odiliapeel

Deze week hielpen onze kanjers Bryanna en Marion voor 'Schoon voor onze Helden' een handje mee in Odiliapeel bij oma Gonny, aangedragen door haar kleindochter. 

Lees verder

Schoonmaakactie bij het Leger des Heils in Amsterdam

Voor Schoon voor onze Helden hielpen onze schoonmaaktoppers Izabela, Ismael, Beatriz, Fillippo en Dennis een handje mee bij het Leger des Heils in Amsterdam Zuidoost.

Lees verder

Schoonmaakactie bij de Ambulancepost in Uden

Vandaag maakte onze schoonmaaktoppers Nina Salija en Karin van de kerkhof met veel enthousiasme schoon bij de Ambulancepost in Uden voor ‘Schoon voor onze helden’.

Lees verder

Schoonmaakactie bij het Leger des Heils in Haarlem

Vorige week waren we voor Schoon voor onze Helden in Haarlem. Onze schoonmaaktoppers Wayl Haymoura en Themenuzhka Asenova hielpen mee met het schoonmaken van woonlocatie van het Leger des Heils die bestaat uit 38 kamers voor cliënten.

Lees verder

Schoonmaakactie bij het Leger des Heils

Gisteren verzamelden onze schoonmaaktoppers zich op het terrein van het Leger des Heils in den Haag voor ‘Schoon voor onze Helden’.

Lees verder

Schoonmaakactie bij familie Graus

Vorige week waren onze schoonmaaktoppers in het Limburgse Buchten bij familie Graus voor 'Schoon voor onze Helden'.

Lees verder

Eerste schoonmaakactie op locatie

Gisteren waren onze schoonmaaktoppers in Alkmaar om daar de eerste schoonmaakklus te klaren voor ‘Schoon voor onze Helden’.

Lees verder

Onze partners aan het woord

Met het initiatief ‘Schoon voor onze helden’ biedt CSU in samenwerking met diverse partners en klanten belangeloos additionele schoonmaakhulp aan op plekken waar het momenteel hard nodig is.

Lees verder